Monteur & Installateur (Limburg)
Deba
Limburg, Belgium
5 dagen geleden

Functie

Je staat in voor de montage van de cellen van middenspanningscabines, de metalen geraamtes van de cellen en het elektrisch materiaal in de cabine, op onze werven over heel België.

Eveneens verzorg je de kwaliteitscontrole en eindcontrole van de cellen en je meldt je problemen aan de Projectingenieur.

Profiel

Je bent in het bezit van een A2-diploma in een technische richting, bij voorkeur Elektromechanica. Je bent bereid opleidingen te volgen indien vereist.

Kennis van elektrische schema’s is een mooie troef. Je bent in het bezit van een rijbewijs B; een rijbewijs C is een pluspunt.

Je bent flexibel qua werkuren en je bent een echte teamspeler. Je maakt er een zaak van om kwaliteitsvol werk af te leveren en bent bereid om samen met jouw collega’s in heel België de werven af te werken.

Aanbod

We bieden een stabiele job in een groep van bedrijven die mee bouwt aan de toekomst. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling

Regionale zetel Limburg :

Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier