Baliemedewerker sanitair (m/v) - regio Ieper
Konvert Interim Ieper
Ieper, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een baliemedewerker regio Ieper.Jouw taken : - Je staat in voor de bediening van onze klanten installatiebedrijven aan de afhaalbalie.

 • Je combineert verkoop aan de afhaalbalie met magazijnwerk.- Productkennis, punctualiteit, nauwkeurigheid, flexibiliteit zijn basisvereisten.
 • Aanbod

  Goederen en producten ontvangenDe levering controleren - Een job in een toonaangevend en expansief bedrijf- Opleidingsmogelijkheden, doorgroeikansen- Familiale sfeer- Competitief salarispakket- Uurrooster : te bespreken maar de balie is open tussen 7u en 18u.

  Er is een beurtrol om ook op zaterdagvoormiddag te werken.

  Vereiste kwalificaties

 • Je bent service gericht, contactvaardig.- Professionele ervaring met centrale verwarming of sanitair is een plus punt.- Jouw leergierigheid zorgt ervoor dat je op korte termijn zelf advies kan geven aan de installateurs.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier