Simac - Network Security Engineer
Simac
Pulderbos, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Simac staat garant voor innovatie en uitdagingen. Ons ICT-team uiteraard ook. Het team bouwt, onderhoudt en ondersteunt de ICT-infrastructuur die op de werven en in de kantoren worden gebruikt.

Via professionele ICT-oplossingen bieden wij een aangename en stabiele werkomgeving aan alle eindgebruikers. Samen maken wij het verschil! Als System Engineer Network & Security ben je verantwoordelijk voor het design, de installatie en de configuratie van de globale netwerk- en security infrastructuur van onze klanten.

Jouw Voornaamste Taken En Verantwoordelijkheden Zijn Het beheer van de WAN, Firewalls, security perimeter en switches. Definiëren van projecten die je zelfstandig, samen met collega's of met leveranciers realiseert.

Meebouwen aan een performante en stabiele IT omgeving. Bepalen van de concepten en standaarden van de omgeving in overeenstemming met de visie en strategie van het bedrijf.

Fungeren als laatste interne schakel in het ondersteuningsproces van de ICT-afdeling. Profiel Je beschikt over een Bachelor diploma in een ICT richting en hebt minstens vijf jaar relevante ervaring.

Je bent vertrouwd met netwerktechnologieën en routing protocollen. Je werkt methodisch en projectmatig. Je hebt kennis van het toegewezen technologiedomein : Switches / routers (Cisco, Aruba), Firewalls (Fortinet, Palo Alto), F5, SSL Encryptie, VPN en Monitoring.

Noties van ITIL en ITSM-tools zijn een plus. Goede kennis Nederlands en Engels is vereist. Je werkt lokaal vanuit onze ICT-organisatie in Kortenberg / Pulderbos en kan rekenen op een marktconforme verloning.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier