Medewerker traiteurafdeling regio Lokeren (m/v)
Konvert Interim Lokeren
Lokeren, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de traiteurafdeling voor de regio Lokeren.Jouw functies : - Salades, dagschotels en broodjes bereiden.

 • Maaltijden inpakken en presenteren.- Kassawerk.- De winkel er tip-top laten uitzien.- Klanten helpen en adviseren.
 • Aanbod

  Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen. Producten inventariseren. Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren.

  Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden.

  De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.

  De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren. De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen.

  De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten - Vast contract na geslaagde interimperiode.

 • Interene opleiding.- Doorgroeimogelijkheden.- Voltijdse tewerkstelling.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent gemotiveerd en gedreven.- Je staat open voor flexibele roosters en weekendwerk.- Je hecht belang aan hygiëne.- Ervaring is geen vereiste.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier