Werfleider Ruwbouw en Afwerking
Brunel
Antwerpen, België
22 uur geleden

Functieomschrijving

Neem de dagelijkse leiding over één of meerdere werven bij een klasse 8 aannemer!

Jij bent als werfleider verantwoordelijk voor de volledige werfopvolging van verschillende bouwprojecten. Dit in zowel in de ruwbouwfase als in de afwerkingsfase.

Je maakt de planning op van de onderaannemers en arbeiders, je bestelt materieel en materiaal en volgt deze nauwgezet op.

De werfleider staat in voor een efficiënte werking van de werf, zo stuur je de arbeiders en onderaannemers aan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider.

Vereisten

Jouw organisatorisch sterke vaardigheden zorgen voor een vlot verloop van elke werf. Daarnaast beschik je als werfleider over een bouwkundige opleiding of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt zin voor nauwkeurigheid, orde en netheid.

Arbeidsvoorwaarden

Voor jouw Brunel avontuur kan starten, luisteren wij eerst naar jouw interesses en ambities zodat we een boeiend project voor jou kunnen voorzien dat aan jouw wensen voldoet.

Bij Brunel ontvang je onmiddellijk een vast contract met heel wat extra’s zoals hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, 13 maand, Premie PC 200, evenementen, sportactiviteiten,

Daarenboven word je onmiddellijk warm ontvangen in onze Brunel familie en heb je toegang tot ons netwerk aan specialisten binnen jouw vakgebied.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier