Technieker met specialisatie elektriciteit - vast contract
Manpower
Lovendegem
3 dagen geleden

Job Description

Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van het elektromechanisch machinepark. Je probeert problemen zo snel mogelijk op te lossen wanneer deze zich voor doen.

Je zoekt naar de oorzaak van storingen, lost deze op en tracht deze in de toekomst te voorkomen door productieprocessen te optimaliseren.

Je bent klantvriendelijk tegenover de interne klant.

Je werkt zowel zelfstandig als in team.

Dit gebeurt in 3 ploegen (vroeg 6u. tot 14 u.; laat 14u. tot 22u.; nacht 22u. tot 6u).

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf, zijn we op zoek naar een technieker met specialisatie elektriciteit, tewerkgesteld in regio Evergem.

Candidate Profile

Je hebt een A2 Elektronica of elektriciteit behaald.

Je technisch gemotiveerd, wilt bijleren en resultaat halen.

Je bent proactief en gaat nauwkeurig te werk.

Ervaring in een onderhoudsteam is een pluspunt.

Client Offer

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Zowel interne als externe opleidingen zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte. Dit wordt sterk aangemoedigd. Je start vanaf dag één met een vast contract.

Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps-

en hospitalisatieverzekering, bonussen, ...). Tot slot heb je 12 ADV dagen die vrij te kiezen zijn.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier