Servicetechnieker
Accent
Lummen, BE
16 uur geleden

Onze klant heeft in Wilrijk eenverkoopskantoor voor de Belux. In totaal zijn er 215 medewerkers inde binnen- en buitendienst.

Ze zijn op zoek naar een Servicetechnieker regio Lummen voor een job optie vast. Na jeonline sollicitatie contacteren wij je en gaan we na of je inaanmerking komt voor de functie.

Zo ja volgt er een gesprek bij hetbedrijf zelf. Is dit gesprek voor zowel jou als het bedrijfpositief? Dan is jouw plaatsje in het team verzekerd en heb je dejob!

Functiebeschrijving

Alsservicetechnieker ziet jouw dag er zo uit :

 • Jeverricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortimentvorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in deregio van Lummen.
 • Het uitvoeren van keuringenen het oplossen van storingen maakt ook deel uit van jewerkzaamheden.
 • Met een volledig uitgerusteservice camionette werk je zelfstandig en ben je zelfverantwoordelijk voor de planning van je afspraken.
 • Functie-eisen

  Herkenje jezelf in onderstaande profielomschrijving? Dan ben je misschienwel hun nieuwe collega!

 • Je kunt goed sleutelenen hebt bij voorkeur een grondige technische kennis vanelektriciteit mechanica en / of hydraulica.
 • Jebent opgeleid in een technische richting en in het bezit van eendiploma in elektromechanica elektrotechnieken onderhoudstechniekenof gelijkwaardig door ervaring.
 • Kennis vanheftrucks is handig maar niet noodzakelijk dat leren ze je wel totin de puntjes.
 • Je bent leergierig kanzelfstandig werken komt afspraken na en kan goed omgaan metveranderende omstandigheden.
 • Ook hetsamenwerken en communiceren met klanten en collega's gaat je goedaf.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Webieden je een zelfstandige functie in teamverband aan. Jij doet hetuitvoerende werk maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijdrekenen op de kennis en kunde van onze organisatie.

  Daarnaast kunje vanzelfsprekend rekenen op goede voorzieningen en veeltrainingsmogelijkheden. We zijn een gezonde organisatie met eenprettige werksfeer en dat kenmerkt zich door weinig verloop.

  Wijbieden een marktconform loonpakket en aantrekkelijkearbeidsvoorwaarden. Naast een goed loon krijg je de beschikkingover een eigen camionette telefoon tablet.

  Je hebt recht op 20verlofdagen en 6 aanvullende vakantiedagen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier