IT Analist - Regio Zaventem - Zeer volledig salarispakket
Target Recruitment
Zaventem, België
10 dagen geleden
source : vacature.com

Bedrijf : Dit softwarehuis is gespecialiseerd in het aanbieden van software oplossingen in de supply chain (B2B). Ze beschikken over een zeer mooi portfolio van klanten zoals Colruyt, Coca-

Cola, GSK, Umicore, In totaal telt het bedrijf in Brussel meer dan 70 werknemers die allen werken in een vrije en flexibele omgeving.

Zelfstandigheid, vrijheid en kwaliteit zijn enkele kernaspecten die binnen het bedrijf centraal staan.Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar een (IT) Business / Functioneel analist die kwaliteit voorop stelt en een sterke interesse heeft in supply chain.

Taken : Als Business / Functioneel analist sta je in nauw contact met de klanten en het IT-departement. Je takenpakket bestaat uit : Het verzamelen en vertalen van de requirements van de klant / businessHet schrijven van functionele analysesHet documenteren van de verschillende processenHet samenwerken in projectteams waarbij jij het aanspreekpunt bent voor de klant én voor de developersHet opvolgen van de ontwikkeling en testing van de functionaliteiten die beschreven worden in de User Stories

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier