machine operator danone v/l (vaste nacht)
Randstad
Rotselaar, Vlaams-Brabant
14 dagen geleden

job description

Voor Danone Rotselaar is Tempo-Team op zoek naar een machine operator : - Je bent verantwoordelijk voor de bediening van een afvullijn.

 • Je waakt over de kwaliteit van het product, verpakking en de afvullijn- Je lost kleine technische storingen op- Je reinigt de machine en de werkplaats-
 • Je rapporteert aan de teamleader en communiceert grote pannes aan de technische dienst

  qualification

 • A2 diploma behaald in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring - Je hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse taal.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een gelijkaardige functie.- Je bent bereid om in de vaste nachtploeg te werken.- Technische basis en aanleg zijn een pluspunt-
 • Kritische en constructieve ingesteldheid - Zin voor hygiëne, kwaliteit en veiligheid is een must! Optie vast na een geslaagde interimperiode!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier