Procurement Officer
Ausy
Mechelen, Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : Jobat

Voor onze klant Janssen Pharmaceutica zijn we op zoek naar een Procurement Officer.

Als administratieve werkkracht in de aankoop werk je mee aan het versterken van het orderverwerkingsproces. Je hebt een eigen klantenportefeuille waar je de volledige verantwoordelijkheid over hebt.

Voor deze klanten beheer jij alle bestellingen. Het proces, dat start bij het plaatsen van de bestelling, volg je op tot levering en facturatie.

Hier komt veel communicatie bij te kijken, zowel naar onze klant als naar de verschillende leveranciers. Doordat je het proces van A-Z opvolgt, bouw je een echte expertise uit.

Er zijn enkele vereisten waar we niet naast kunnen kijken.

Je hebt minstens een Bachelor diploma en een zekere affiniteit met finance en / of aankoop. Dit vul je aan met je geweldige problem solving skills en een zelfstandige attitude.

Ervaring in orderverwerking, bestellingen opvolgen en / of financiële administratie zijn een must. Naast het Nederlands spreek je ook een aardig mondje Engels.

Een gezond redeneervermogen en een klantgerichte aanpak maken het plaatje af en zorgen ervoor dat deze functie helemaal jouw ding is!

Kennis van SAP is voor ons een extra troef!

Het is natuurlijk even belangrijk om te vermelden wat wij jou kunnen bieden.

Wat je job van leuk naar geweldig katapulteert is de fijne sfeer en sterke collegialiteitsgevoel dat bij ons heerst. Alle collega's zijn er voor elkaar en komen graag eens samen voor leuke activiteiten zoals feestjes, team buildings, afterwork drinks en vele meer! Voor ons is het heel belangrijk dat er een leuke werksfeer hangt en dat iedereen graag komt werken.

Een mooi salaris dat zich aansluit bij je wensen, kan natuurlijk niet ontbreken en is er gelukkig ook.

Is dit wat je zoekt? Solliciteer nu! Bij vragen kan je steeds terecht bij Mats Verheyen op het nummer +32 472 09 06 09 of via mats.verheyen cx.ausy.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier