Talent day schoonmaak regio Bree
ISS
Bree, Belgium
6 dagen geleden

ISS Facility Services is marktleider in facilitaire dienstverlening, zowel in België als in de wereld. Wij verzorgen alle vormen van catering, schoonmaak, receptie en postkamer, technische ondersteuning en Facility Management.

Onze klanten zijn bedrijven en publieke overheden, fabrieken, zorginstellingen, scholen en universiteiten. In België en Luxemburg zijn we met meer dan 9000 collega’s, in de wereld zelfs met 500.

000! Daarmee zijn we een van de grootste werkgevers ter wereld.

ISS is gestart als beveiligingsbedrijf in Kopenhagen in 1901. In de 20ste eeuw groeiden we uit tot het grootste schoonmaakbedrijf ter wereld.

Sinds de eeuwwisseling hebben we ons dienstenaanbod stelselmatig uitgebreid, zodat we nu in staat zijn onze klanten een volledige oplossing op maat te bieden voor al hun facilitaire noden.

Onze missie : 'We are going to be the world's greatest service organization!'

Functie

ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, scholen, Misschien is dit iets voor jou?

Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Profiel

 • Je hebt een verzorgd voorkomen
 • Je bent gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken
 • Je spreekt en begrijpt goed Nederlands
 • Je bent discreet, beleefd en sociaal in de omgang naar de klant en zijn werknemers toe
 • Je bent flexibel naar uren en plaatsen toe
 • Ons aanbod

 • Een contract van onbepaalde duur of een vervangingscontract.
 • Een aantrekkelijk salaris (€13,4261 / uur)
 • Interesse? Solliciteer online en je zal binnenkort door ons gecontacteerd worden voor onze Talent day die zal plaatsvinden op 18 maart 2020 in Hasselt.

  Wat houdt deze dag concreet in? Ontbijtsessie, getuigenis van personeel ISS, een blik op de werkdag van een schoonmaker, en een sollicitatiegesprek met één van onze recruiters!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier