teamleader verkoop m/v (35u)
Randstad
Turnhout, Antwerpen
14 dagen geleden

job description

Hiervoor zoeken ze enthousiaste en klantvriendelijke winkelmedewerkers.Ben jij een geboren leider? Hou je ervan om een team van winkelmedewerkers te ondersteunen en op te leiden?

Zit verkopen in je bloed en staat klantgerichtheid boven aan je boodschappenlijstje? Dan kan jij je zeker vinden in de functie van Teamleader.

In een familiebedrijf met bijna 75 jaar traditie in verse voeding, kan je een team leiden op het werkgebied dat jou het meest boeit.

Als teamleader van het team verkoop klaar sta je in voor de verwerking van de goederenstroom en de verwelkoming van onze klanten met een perfect gevulde en nette winkel.

Je draagt zorg dus voor je klanten én je medewerkers. Je zorgt dat je afdeling netjes en georganiseerd is. Daarnaast motiveer jij je mensen om altijd het beste van zichzelf te geven.

Uiteraard krijg je een degelijke training en begeleiding. Je opleiding vindt plaats in de winkel van Gierle of Oud-Turnhout.

Hier word je klaargestoomd om van de nieuwe winkel een groot succesverhaal te maken. De opening van de winkel is voorzien voor midden september.

Na een succesvolle opleidingsperiode krijg je een vast contract aangeboden. Wil je nog een duidelijker beeld hebben over de jobomschrijving?

Surf naar de website van Youtube en typ in de zoekbalk het volgende : "Jolinde Albert Heijn". Bekijk zeker het filmpje dat als eerste verschijnt voor meer informatie over deze functie.

qualification

 • Je hebt minimaal een diploma algemeen secundair onderwijs.- Ervaring als leidinggevende in retail of de horeca is een pluspunt.
 • Je kunt mensen coachen, motiveren en enthousiasmeren.- Je bent een kei in plannen en organiseren.- Je bent klant- en service gericht.
 • Je kunt snel schakelen binnen verschillende situaties. In ruil voor je flexibiliteit, kan je in overleg met je manager het uurrooster bespreken.
 • Bovendien kom je terecht in een leuke werkomgeving, waarin collegialiteit en een aangename werksfeer hand in hand gaan. Om dit te garanderen worden er tijdig evaluatiegesprekken gehouden en ga je jaarlijks op teambealding.

  Albert Heijn - Peeters Govers biedt je een aantrelijk loon aan van 11.1376 euro per uur. Na het doorlopen van je opleiding tot teamleader kan je rekenen op een loonsverhoging.

  Daarnaast kan je je verwachten aan ecocheques en een jaarlijkse premie. Doorgroeien naar (assistent) supermarktmanager hoort ook tot de mogelijkheden.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier