Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Anna
Zorgbedrijf Antwerpen
Woonzorgcentrum Sint Anna
1 dag geleden

Wat doe je graag en kan je goed?

Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen.

Ben je gebeten door psycho-geriatrie ? Dan vind je zeker jouw gading in onze psycho-geriatrische afdeling. Bovendien hebben we een een specifieke samenwerking met de stad rond opvang van drugggebruikers en daklozen.

Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen.

Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

Je opleiding en ervaring

Als bachelor of gegradueerde (HBO5) in de verpleegkunde ga je dagelijks voor de voldoening en appreciatie van iedere betrokkene.

Je wordt gedreven door jouw hart voor senioren en jouw wil om een maximale levenskwaliteit te garanderen. Je hebt een enthousiasmerende doe-

mentaliteit. Je legt gemakkelijk contacten en wordt meteen een van ons’ in een multidisciplinair team. Feedback geven en krijgen is voor jou vanzelfsprekend en je neemt graag de touwtjes in handen.

Je vindt het vanzelfsprekend om dagelijks met een elektronisch zorgdossier en e-mail te werken. Je bent steeds mee met de nieuwste technieken en volgt de kwaliteit op.

Werken in woonzorgcentrum Ruytenburg

Woonzorgcentrum Sint-Anna is een boeiende werkplek. Kom hier meer te weten over het aanbod, de troeven en het kader van dit woonzorgcentrum van dit team.

Zorgbedrijf Antwerpen, aangenaam

Bij ons werken meer dan 4000 mensen. Sommigen al hun hele carrière. Wil je meer weten over het bedrijf en de visie van Zorgbedrijf Antwerpen?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier