Director Group IT
Cegeka
Hasselt, België
17 uur geleden

Wat houdt de job in?

 • Je werkt actief mee als lid van het corporate leadership team van Cegeka en bent verantwoordelijk voor het bepalen en het tot uitvoer brengen van : de missie en visie voor Cegeka, de lange en korte termijn beleidsstrategieën van Cegeka, en dit meer bepaald voor de optimale ondersteuning van bedrijfsprocessen door ICT oplossingen.
 • Je begrijpt het strategisch plan van Cegeka, geeft input en bent in staat dit te vertalen in een strategisch en operationeel plan voor het ICT domein, inclusief kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen, acties en budget.
 • Je hebt regelmatig overleg met de verschillende afdelingen binnen Cegeka en begrijpt hun behoeften waar je bijzaken en hoofdzaken kan onderscheiden, synergiën identificeert en je beleid afstemt op de toegevoegde waarde voor de business van Cegeka.
 • Je bent eindverantwoordelijke inzake de uitvoering van de opgestelde plannen van het ICT domein, en de hiërarchische en functionele rapportering hierover aan de hand van ken- & stuurgetallen.
 • Als processpecialist met functionele inzichten in oa. ERP, CRM, HRM ben je in staat om gedreven door procesoptimalisaties, duurzame, competitieve en geïntegreerde ICT oplossingen te implementeren en te ondersteunen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het budget van jouw domein, zowel op korte als op lange termijn.
 • Je neemt uitgebreid ownership op bij projecten (initiëren, opvolgen, bijsturen).
 • Je draagt dienstverlening hoog in het vaandel en investeert actief in het opzetten, uitbouwen en onderhouden van netwerken met interne en externe partijen.
 • Je bent een verbinder en zorgt voor connectie tussen de verschillende entiteiten waardoor synergiën optimaal benut kunnen worden. .
 • Je blijft op de hoogte van tendensen op de markt. Je hebt een duidelijke visie op hoe een modern ICT landschap er hoort uit te zien in een modern internationaal groeibedrijf en hoe dit verweven is met procesoptimalisaties.
 • Je vertaalt dit naar concrete actieplannen voor Cegeka.

 • Je bent een peoplemanager die bouwt aan een hecht team van gekwalificeerde medewerkers die inzicht geeft in hun potentieel en hun zo motiveert om hun doelstellingen te halen.
 • Je treedt op als ambassadeur van Cegeka naar belangrijke stakeholders en de samenleving toe.
 • Kennis en ervaring :

  Je beschikt over een Masterdiploma in een relevante richting of gelijkwaardig door aantoonbare relevante ervaringJe beschikt over 8+ jaar functionele ICT-ervaring waarvan enkele jaren internationaal in een corporate rol.

  Doorheen jouw carrière heb je inzichten opgebouwd in de werking van oa ERP, HRM, CRM-systemen en hoe deze vanuit procesoptimalisaties optimaal kunnen renderen en onderhoudbaar blijven.

  Je hebt een helder inzicht in mogelijkheden tot innovatie m.b.t. ICT en Digital. Je bent in staat om evoluties in ICT expertise te vertalen naar een realistische ICT strategie voor Cegeka, en kan een strategie omzetten naar een operationeel plan.

  Je beschikt over relevante ervaring in veranderingstrajecten en het creëren van een breed draagvlak is een troef. Je begrijpt wat een transformatie inhoudt en hebt er passie voor.

  Je bent een E2E procesdenker met kennis van procesmethodologie (LEAN of gerelateerde expertise) en / of ervaring binnen een proces gedreven bedrijfscultuur.

  Je hebt diepgaand inzicht in de verschillende delivery-modellen’ om ICT binnen een bedrijf aan te leveren (core / non core insourced / outsourced).

  Je hebt relevante ervaring met het aansturen van een ICT afdeling. Je bent een transparant communicerende peoplemanager die erop gericht is om de medewerkers te helpen groeien en ontwikkelen.

  Je kan aantoonbare ervaring in project management voorleggen.Je beschikt over een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels

  Persoonlijkheid :

  Jouw strategisch / visionair / innovatief denken is goed ontwikkeld, doch geen limitatie’ om op het juiste moment tot executie over te gaan.

  Doorvoeren van procesverbeteringen optimaal ondersteund door ICT is de kernexpertise, maar je bent daarnaast ook een goed gesprekspartner voor de andere management- en directieleden.

  Je kan prioriteiten van bijzaken onderscheiden waardoor je vlot stress onder controle houdt.Je voelt je als een vis in het water binnen de resultaatsgerichte, no-nonsens aanpak van Cegeka.

  Je bent een kei in klant- en resultaatgericht werken met de nodige overtuigingskracht en besluitvaardigheid.Je stimuleert initiatief, creëert een cultuur waarin mensen niet bang zijn om te falen, maar eruit leren.

  Je beschikt over een authentieke, integere, daadkrachtige en consequente houding. Je bent een zorgzame ondernemer met passie voor interne en externe klanten waarbij dialoog / interactie en samenwerken centraal staan.

  Door je vakkennis, sociale vaardigheden, verbindend vermogen, flexibiliteit en engagement slaag je erin het vertrouwen van al je stakeholders te winnen.

  Waarom meegroeien met Cegeka?

 • Cegeka is een grote speler, maar is erg dynamisch en heeft een vlakke structuur.
 • Je wordt deel van een sterk en solide groeibedrijf, een zeer stabiele werkgever met ambitie, die al jaren groei met positieve cijfers.
 • Je rapporteert aan C-level en zorgt impact op de bedrijfsactiviteiten door slimme inzet van ICT oplossingen en digitalisatie.
 • De belangrijkste rol van het management is het stimuleren van ondernemerschap & het ondersteunen van de teams om het verschil te maken bij klanten.
 • Cegeka is ook in 2020 benoemd tot gecertifieerde TOP Employer in België en Nederland. Hiermee bewijst zij dat de ontwikkeling van haar medewerkers topprioriteit heeft.
 • Je werkt samen met een team van gedreven en talentvolle collega’s die voluit gaan voor kwaliteit!
 • Naast een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring, bieden we je een brede waaier aan extralegale voordelen incl.
 • bedrijfswagen, hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, gsm-abonnement en laptop. Je werkt in een schema met flexibele werkuren, wat zorgt voor een aangename work / life balans.

 • Je standplaats is Hasselt, maar je kan flexibel zijn naar verplaatsingen toe.
 • Dankzij ons Flex Reward Plan stel je zelf je verloningspakket samen.
 • 237 subscribers

  SubscribeWaarom werken bij Cegeka? - Cegeka BelgiëIf playback doesn't begin shortly, try restarting your device.

  More videos

  Your browser does not currently recognize any of the video formats available.

  Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.

  More videos on YouTube

  Switch cameraShareInclude playlistAn error occurred while retrieving sharing information. Please try again later.0 : 000 : 000 : 00 / 2 : 03

  Sollicitatieprocedure

  Solliciteer

  We bekijken je sollicitatie aandachtig en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Ontmoet ons

  We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier