Quality manager (m/v)
Konvert Interim Veurne
Veurne, BE
7 uur geleden

Profiel

Jouw functie Als Quality Manager bouw je verder aan een kwaliteitsmanagementsysteem, om de kwaliteitscontrole op een gestructureerde en procesmatige manier te laten verlopen.

Je optimaliseert dit proces. Je verwerkt de gegevens, detecteert en analyseert de opgetreden problemen en zoekt uit waar verbeteringen voor kwaliteit mogelijk zijn.

Je zorgt voor preventieve maatregelen om herhaling van fouten te voorkomen. Je bent het gezicht van kwaliteit naar de medewerkers toe en ziet erop toe dat ze de kwaliteitsnormen handhaven.

Je communiceert intern met aankoop, service en productie en zorgt ervoor dat deze communicatie efficiënt en snel verloopt.

Je zorgt ervoor dat Aankoop op de hoogte is van de kwaliteit van de leveranciers en dat je aanwezig bent op de productievloer zodat werknemers meldingen kunnen overbrengen.

Je overlegt met de afdeling aankoop om een overzicht te houden over de binnenkomende orders. Ook extern communiceer je met de leveranciers indien de kwaliteit niet onze vooropgestelde doelstellingen bereikt.

Je zit rond de tafel met leveranciers om tot doeltreffende maatregelen te komen in samenwerking met aankoop. Je geeft leiding aan twee kwaliteitsmedewerkers.

Aanbod

De personeelsleden bewustmaken van en opleiding geven over de benadering van kwaliteit. De veiligheid van het geneesmiddelengebruik bewaken en evalueren (bijwerkingen, .

 • De informatie aan de betrokken diensten doorgeven (instituut gezondheidstoezicht, ...). Documentatiemateriaal voorzien, beheren en actueel houden.
 • Gevallen van non-conformiteit analyserenCorrigerende acties bepalen en aanbevelen. Het plan, de fases en de acties van kwaliteitsopvolging ontwikkelen en uitvoeren.

  Kwaliteitsgegevens opvolgen en analyserenVeranderingen en verbeteringen bepalen. Kwaliteitsprocedures uitwerken en aanpassen en de correcte toepassing controleren.

  Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (ontwerp, uitwerking, ...) We bieden jou een verantwoordelijke rol, met een divers takenpakket.

  Je komt terecht in professioneel, innovatief en groeiend bedrijf. Je krijgt een competitief salarispakket aangepast aan jouw kennis, competenties en ervaring.

  We investeren volop in onze werknemers en een moderne bedrijfsinfrastructuur.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt een technische bachelor- of masteropleiding en hebt minimum 3 jaar ervaring met meettechnieken, kwaliteitsprocessen en organisatiemethodes in een productieomgeving.

  Je bent een analytisch persoon. Je bent gemotiveerd, vlot en assertief ingesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier