Commercieel Vertegenwoordiger BeLux - concessiehouders
Kymco
Waals-Brabant, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als een echte ambassadeur voor KYMCO zorgt u voor de ontwikkeling en het opvolgen van de sales in de Belux bij de gekende concessiehouders.

U zorgt tevens voor een proactieve opvolging van de dagelijkse acties van de concessiehouders om de resultaten te verhogen.

U bezorgt hen de nodige informatie en tools omtrent het productengamma en dit in samenwerking met marketing en de technische dienst.

U analyseert de behoeften van de markt en u implementeert diverse acties, onder toezicht van de directie, om het merk verder uit te bouwen.

U staat in het veld zodat u makkelijk de tendensen en vragen uit de markt op kan volgen en u in kan spelen op nieuwe markten en of mogelijkheden.

Om een volledig zicht te hebben op de mark, neemt u deel aan beurzen, baseert u zich tevens op stockbeheer, retours, cijfers en technische informatie die beschikbaar zijn.

 • U hebt reeds enkele jaren ervaring in het beheer van een distributeurs netwerk in de automotive sector.
 • Studies mechanica of u heeft reeds ervaring in een soortgelijke technische omgeving. Dankzij uw inzicht in deze sector heeft u een goed zicht op de huidige mobiele trends.
 • U combineert goede luister- en communicatievaardigheden met een commerciële ingesteldheid zodat u correcte informatie naar de distributeurs kan overdragen.
 • U werkt autonoom en u bent flexibel met de bereidheid zich te verplaatsen in Belgïe en Luxemburg.
 • U beschikt over een goede kennis van beide landstalen, een kennis van het Engels is een plus.
 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

  In een internationaal bedrijf die dicht bij zijn producten wil zijn, maar ook dicht bij zijn werknemers, samen met de directie bent u volledig verantwoordelijk voor u projecten en u hebt een brede autonomie over uw acties.

  Een aantrekkelijk salaris en een tal van voordelen gaan samen met deze bijzonder rijke functie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier