2000 A'en: Creatieve duizendpoot
VIVA-SVV
Antwerpen
3 dagen geleden

Omschrijving van de vacature

Je bent graag creatief bezig en wil je verdiepen in verschillende technieken zoals juwelen maken, kaarten versieren, haken, breien, naaien .

 • Je leert graag bij en wil jouw eigen kennis delen.
 • Als vrijwilliger bij Babbelstof’ maak je deel uit van een leuke groep gelijkgestemden waar je goed voelen steeds op de eerste plaats komt.

  Gewenst profiel

  Bij Babbelstof’ wensen we met creativiteit iedereen te stimuleren dichter bij zichzelf te staan in authenticiteit en kwetsbaarheid.

  Elke eerste donderdag van de maand organiseren we daarom een gezellig ontmoetingsmoment waarbij een nieuwe creatieve activiteit / techniek centraal staat.

  Als vrijwilliger sta je zelf mee in voor het bedenken van deze activiteiten en het vastleggen van de planning. Je bekijkt in groep wie welke taken op zich neemt en steunt elkaar.

  De taken variëren van praktische ondersteuning bij het klaarzetten van de ruimte tot het voorbereiden en geven van een activiteit.

  Je hoeft geen ervaringsdeskundige te zijn. Iedere creatieveling met veel goede moed en enthousiasme is welkom!

  Naast het aanbieden van een creatieve uitlaatklep, stimuleren we ook graag open communicatie waar het wegwerken van taboes en vooroordelen over ideaalbeelden aan bod komt.

  Praktisch :

  Je beslist zelf wanneer je kan en wil komen. We organiseren de ontmoetingsmomenten telkens de eerste donderdag van de maand (19u00 - 21u30) te Amerikalei 110, 2000 Antwerpen (Well2Day-centrum).

  Ons aanbod

  Als vrijwilliger krijg je de kans vormingen te volgen om je vaardigheden te versterken en worden gemaakte kosten terugbetaald.

  We kijken samen met jou waar je nood aan hebt en wat wij kunnen bieden. Daarnaast kan je ook deelnemen aan verschillende ontmoetingsmomenten en leer je nieuwe mensen kennen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier