Winkelmedewerk(st)er slagerij- traiteur (m/v)
Konvert Interim Ieper Food
Zonnebeke, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een slagerij - traiteur in regio Zonnebeke zoeken we een verko(o)p(st)er. Je staat in voor het bedienen van de klanten, verzorgen van de winkel, uitstallen van de producten ed.

Je werkt op maandag, woensdag , donderdag, vrijdag en zaterdag.

Aanbod

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden. De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren.

Producten van een afdeling verpakken en etiketterenControleren van verpakking en etiketten. Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen.

Producten inventariseren. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten.

De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de handel halen Een opstart is mogelijk van zodra het drukker wordt in de winkel.

Werkuren zijn op maandag : 6u30 - 12u, op woensdag 6u30 - 14u30, op donderdag : 6u30 - 12u, op vrijdag 6u30 - 12u en op zaterdag start je om 7u, maar is het einduur wisselend.

Je werkt de meeste zaterdagen per jaar (ongeveer 5 à 6 vrije zaterdagen).

Vereiste kwalificaties

We zoeken iemand met ervaring in de verkoop.Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier