OE Intern. en Eur., Praktijkassistent Instituut Europees recht (5%)
KU Leuven
Leuven, BE
5 dagen geleden

Functie

Het Instituut voor Europees Recht is op zoek naar een deeltijdse praktijkassistent in EU recht (5%) om onderwijs- en organisatorische ondersteuning te bieden aan de senior assistenten en professoren.

Van de praktijkassistent wordt verwacht de activiteiten van het Instituut te ondersteunen :

 • Je verleent onderwijsondersteuning in het kader van diverse vakken in EU recht, in Leuven ;
 • En / of je volgt studenten op die 'moot court', seminarpapers, rechtvragen en hun masterthesis schrijven en je onderwijst ook zelf werkcolleges;
 • En / of je verleent waar nodig gebeurlijk administratieve ondersteuning bij de uitoefening van je taken en de werking van het Instituut.
 • Profiel

  Master in de Rechten, met een uitgesproken interesse voor en indien mogelijk aantoonbare expertise in het recht van de Europese Unie.

  Uitstekende beheersing van het Nederlands is vereist; uitstekende beheersing van het Engels vormt een sterke meerwaarde.

  Bij interesse, zend je CV, motivatiebrief en transcript van je resultaten toe.

  Aanbod

  Wij bieden een deeltijds contract van bepaalde duur als praktijkassistent (5%) voor een periode van 1 jaar.

  Geselecteerde kandidaten worden vermoedelijk beschikbaar geacht voor hun interview op 23 mei . Kandidaten die worden uitgenodigd, worden vriendelijk verzocht contactdetails van mogelijke referentiepersonen mee te delen zodat deze per telefoon gecontacteerd kunnen worden.

  Aan deze functie is een verloning in barema 43 gekoppeld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier