Inspecteur Bouwkunde
ARCADIS Belgium nv
Doel, BE
1 minuut geleden

Functie

Als inspecteur Bouwkunde sta je in voor het inspecteren van gebouwen en betonstructuren conform de gevolgde regelgeving en interne werkwijzen.

Deze inspecties laten je toe om de juiste diagnoses te stellen en de passende acties hieraan te koppelen.

Concreet ziet jouw takenpakket er als volgt uit :

 • Je voert visuele inspecties en (niet)destructieve onderzoeken uit op de betonstructuren op het terrein.
 • Je analyseert de inspectieresultaten : je maakt een inschatting van de schadefenomenen en je doet aanbevelingen mbt de acties die moeten ondernomen worden (type onderaannemers, urgentie van de herstelling etc), dit alles binnen een duidelijk en georganiseerd kader.
 • Je voert steekproefsgewijze kwaliteitscontroles uit op de reparaties door onderaannemers die volgen uit eerder gemaakte inspecties.
 • Je zorgt voor de administratieve verwerking en de input van de gegevens in de systemen. Je maakt rapporten op en staat in voor de administratieve opvolging.
 • De verhouding terreinwerk / administratie in de functe bedraagt 50 / 50.
 • Profiel

 • Je hebt minimum een A2 diploma bouwkunde op zak of je bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn.
 • Je bent nauwgezet en je hebt een oog voor detail.
 • Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken.
 • Ervaring in werfcontroles van bouwwerkzaamheden of in het inspecteren van gebouwen en structuren zijn een troef maar geen must.
 • Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. Nice to know : Arcadis investeert jaarlijks zo'n 1,5 miljoen euro in opleidingen voor haar werknemers!

  Bij Arcadis kom je terecht in een maatschappelijk betrokken bedrijf en een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien, en waarin medewerkers gerespecteerd en gesteund worden in de rol die zij hebben bij het nemen van beslissingen.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen (vrij te kiezen), kortingen via benefits work (zeer uiteenlopende kortingen bij privé-aankopen), ecocheques, Ons Flex Income Plan laat toe om jouw loon af te stemmen op jouw privé- en professionele situatie.

  We hechten belang aan duurzaamheid, en kiezen daarom voor kantoren die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar vervoer. Onze mobiliteitsvoordelen moedigen je aan om de auto te laten staan : terugbetaling openbaar vervoer, fietsvergoeding, Cambio, Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier