Elektricien / Onderhoudstechnieker
Accent
Melsele, BE
4 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Hetopzoeken en verhelpen van elektrische en mechanische storingen opeen snelle en effici nte manier. Algemeen onderhoud. Je staat invoor het uitvoeren van preventief onderhoud.

Je verzorgt mee hetklaarzetten van materiaal voorverhuur.

Functie-eisen

TSOopleiding elektriciteit electronica of automechanica Affiniteit metdigitale technologie is een plus. Je hebt de nodige technischekennis en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is eenplus.

Je bent flexibel dynamisch vriendelijk en stipt. Inspanningenleveren om te leren en zich bij te scholen. Je hebt zin voor ordenetheid en organisatie.

Bezit van een rijbewijs B Be is eenpluspunt. Talenkennis : Nederlands frans en engels(noties)

Arbeidsvoorwaarden

Eenjob met optie vast en tal van opleidingen binnen hetbedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier