klantendienst medewerker telenet aalst
Randstad
Erembodegem, Oost-Vlaanderen
15 uur geleden

job description

Op zoek naar een job waar klantencontact centraal staat? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij als Business Advisor dagelijks het verschil maakt in de digitale beleving van onze Telenet klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon op een klantvriendelijke manier, en een oplossing te bieden op technische vragen.

Je biedt vanuit de behoefte van de klant de meest geschikte telenet diensten aan. Je wordt tewerkgesteld op de business afdeling (zelfstandigen & bedrijfsklanten) of de residentiële afdeling (particuliere klanten).

qualification

 • je bent een actieve luisteraar- iemand die snel de noden van de klanten begrijpt- je denkt analytisch en vanuit dat vermogen kies je voor de klant de juiste Telenet oplossingen -
 • je bent een vlotte babbelaar- je krijgt commerciële vlinders in je buik wanneer je een gerichte oplossing aanbiedt- je hebt technische interesses-

  je bent een teamplayer en gaat samen met je collega's voor de beste resultaten- iemand die flexibel is ingesteld en wel bereid is om van maandag tot vrijdag in shiften te werken van 8u00 en 22u00?

  Met ook flexibiliteit naar zaterdagwerk (gem.12 / jaar), zondagwerk (6 / jaar) en feestdagen (2 / jaar) De Telenetfamilie biedt jou : Innoverende werkgever die belang hecht aan jouw persoonlijke groei.

  Een toffe dynamische werkomgeving met een geweldig team EN zeer makkelijk en vlot bereikbaar, met een korte afstand van de autostrade.

  Een aantrekkelijk salaris met €8 / dag aan maaltijdcheques en woon-werk vergoeding. Vast contract na een korte interimperiode met extralegale voordelen en kortingen op Telenetproducten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier