bediende boekhouding - herzele - deeltijds
Randstad
Herzele, Oost-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Ben je cijfermatig aangelegd en wil je graag werken in een dynamisch bedrijf met een open cultuur, dan is deze functie zeker iets voor jou.

Je zal instaan voor volgende taken : - Het ingeven van aankoopfacturen en de opvolging van de interne goedkeuringen.- Betalingsherinneringen naar klanten sturen.

 • Voorbereiden en indienen Btw-aangifte, IC-listing en Intrastat.- Diverse administratieve taken gelinkt aan de boekhouding.
 • Het voorbereiden van betalingen.- Je werkt nauw samen met de hoofdaccountant van het moederbedrijf. - Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de IT binnen het bedrijf.
 • qualification

 • Je beschikt over een diploma boekhouden A1 of gelijkwaardig door ervaring.- Schoolverlaters zijn welkom- Je bent communicatief, klantvriendelijk en discreet ingesteld.
 • Je kan oplossingsgericht werken, bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken.- Je bent vlot tweetalig Nederlands / Frans en hebt kennis van het Engels.
 • Affiniteit met de groensector is een pluspunt. Je komt terecht in een dynamische en informele werksfeer met ruimte voor autonomie en initiatief.
 • Er wordt een open bedrijfscultuur gehanteerd met een hands-on mentaliteit en korte communicatielijnen. Dit in combinatie met een marktconform loon en een goede work-life balans.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier