Junior IT Support (m/v)
Konvert Office Brussel
Brussels, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

ProfielOnze klant is actief in de ecologische transitie door middel van recyclage van materialen. Omdat de onderneming een grote groei kent, zoeken we naar een Junior IT Support als rechterhand van de IT Manager en Projectmanager.

Je beheert de IT omgeving voor de groep in de verschillende vestigingen.Je bent het eerste aanspreekpunt van de medewerkers voor alle vragen m.

b.t. IT en lost It gerelateerde problemen op.Je beheert het IT materiaal en de communicatiemiddelen.Je staat de Project Manager bij bij de implementatie van een nieuw ERP systeem.

Je implementeert en beheert de Sharepoint.Je beheert de websites.AanbodControleert en analyseert het verloop van de werken en de werking van systemen, netwerken, tools en randapparatuur.

De aard en de oorsprong van incidenten identificerenEen diagnose stellenCorrigerende maatregelen toepassen. De werken voor informaticabeheer en -productie superviseren en organiseren.

Gebruikers, klanten en diensten adviseren en hen technisch ondersteunen. Het materiaal (station, netwerkuitrusting, randapparatuur, .

 • installeren en integreren in de productieomgevingDe hard- en software configurerenEen gevarieerde job binnen een dynamische en mensvriendelijke omgeving met kansen tot groei en zelfontplooiing.
 • Een voltijdse betrekking (na 6 maanden) binnen een toonaangevend bedrijf actief in een sector met toekomst.Een competitief loon in fuctie van uw vaardigheden.

  Vereiste kwalificatiesJe hebt 1 à 2 jaar ervaring als IT support / medewerker in een gelijkaardige functie, liefst binnen een kleinere structuur.

  Je hebt kennis zowel van printers als van servers. Je beheerst de meest voorkomende OS en hebt een basiskennis van netwerken.

  Je spreekt vlot Nederlands en hebt een praktische kennis van het Frans en het Engels.Je hebt kennis van Sharepoint en SAP.

  Je bent georganiseerd en sterk in het multitasken en het efficiënt werken.Je bent flexibel, stressbestendig en kan zonder probleem in team werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier