Senior auditor (Sint-Niklaas)
Le Grand & Associates
Sint-Niklaas, België
8 dagen geleden
source : vacature.com

Dit is onze klant! Zij geloven steevast dat het persoonlijk geluk van hun medewerkers integraal afstraalt op de service en tevredenheid van de klant.

Zij zijn momenteel op zoek naar een auditor die nét dat beetje ambitie meer bezit, en zijn financiële kennis wenst uit te breiden met andere, wat complexere dossiers van hun klanten! Denk jij dat je klaar bent voor de volgende stap?

Een greep uit jouw takenpakket Je treedt voornamelijk op als adviseur voor jouw klant. Je bent samen met jouw team voor het doorlopen van het hele auditproces van A tot Z.

Naast dit takenpakket begeleid je de klant met de atypische taken die vooral te maken hebben met corporate finance zoals due diligence, consolidatie, overnamebegeleiding,

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier