Medior PHP Developer
Ardekay
Antwerpen
17 dagen geleden

Medior PHP Developer Onderwijs-software Laravel

Wat gaat u doen?

U gaat als Medior PHP Developer werken in Antwerpen om basisscholen op IT vlakte verder te ondersteunen. Met name leerkrachten, zorgleerkrachten en directieleden hebben hier direct profijt van.

U maakt voor hen een gebruiksvriendelijke en krachtige CRM-platform. Met features zoals planning & agenda, Evaluatie & Rapport, zorgplatform en overzichten op kind-

en klasniveau. Aan het platform ontwikkelt u nieuwe features en optimaliseert u het bestaande platform. Hier is het belangrijk dat u kritisch bent ingesteld en proactief kan mee denken om basisscholen in België goed te ondersteunen.

Het platform werkt op een PHP custom framework met al het goede uit CodeIgniter en Laravel met een PostgreSQL database. Verder beschikt het CRM-

platform over RESTFul API en het testen zal gebeuren in Gitlab CI / CD.

Wat wordt u geboden?

Naast een salaris van €2500 tot €3200,- bieden ze u het volgende :

 • Glijdende werkuren;
 • Vrijheid om andere technieken te leren;
 • uitgebreide extralegale voordelen;
 • Werken in een innovatieve organisatie;
 • Doorgroeimogelijkheden naar Lead developer, Scrum Master of CTO.
 • Wat wordt er van u verwacht?

  Naast het schrijven van hoge kwaliteit codes verwachten ze het volgende van u :

 • Minstens 2 jaar recente werkervaring als PHP Developer;
 • Werkervaring met PHP MVC Frameworks;
 • U hebt ervaring met APIs Rest of SOAP;
 • U bent altijd geïnteresseerd in de laatste technieken.
 • Waar gaat u werken?

  Als Medior PHP Developer gaat u in-house werken in Antwerpen. De organisatie bestaat al sinds 1995 waar ze waren begonnen met het ontwikkelen van CRM-

  platformen voor de business sector. Wegens toenemende vraag hebben zij sinds 2002 zich 100% gefocust op het onderwijs in België.

  Met als doel om het potentieel van elk kind maximaal te benutten. Met het CRM-platform hebben leerkrachten, zorgleerkrachten en directieleden meer inzichten.

  Inzichten om de totale ontwikkeling van elk kind in kaart te brengen, kan verder gebouwd worden op zijn of haar specifieke talenten.

  Wegens enorme groei zijn zij op zoek naar een nieuwe backend developer. U kan hier van start gaan in het IT-team dat bestaat uit 4 senior backend-

  en 2 medior frontend Developers. Vanuit de organisatie krijgt u de ruimte om verder te ontwikkelen op technisch gebied. Eens per week mag u een hele dag samen met het team sparren over andere technieken.

  Op zijn tijd komt de CEO ook mee doen om zijn oude developer kriebels los te laten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier