Manager Warehouse
H.Essers
Genk, BE
1 dag geleden

WAT JE DOET

Superviseren, natuurlijk! Jouw hoofdtaak is de logistieke activiteiten in onze magazijnen leiden, organiseren en bewaken.

 • Je laat je kennen als een geëngageerde peoplemanager die zijn / haar teamleaders als geen ander weet te sturen, coachen en enthousiasmeren.
 • Als SPOC voor één of meerdere klanten streef je naar optimale klanttevredenheid.
 • Samen met de site operations manager bewaak je de vaste en variabele kosten binnen jouw operaties en bespaar je waar mogelijk
 • Veiligheid is essentieel! Je werkt actief mee aan het beleid binnen onze zero-incident-cultuur.
 • Om de kwaliteit van onze logistieke dienstverlening te optimaliseren, stimuleer je intern overleg en samenwerking over de verschillende teams heen.
 • Vanuit jouw grondige kennis van operaties werk je mee aan verander en verbeterprojecten in het kader van Continuous Improvement.
 • WAT JE HEBT

  Als Manager Warehouse kan je rekenen op een uitgebreide set aan people skills die je combineert met een entrepreneurial mindset en een brede kennis van warehousemanagement .

  Als aanspreekpunt voor onze klant staat een service-gerichte instelling centraal. Door jouw analytische en oplossingsgerichte ingesteldheid , jouw sterke communicatieve vaardigheden en jouw diplomatische houding ben jij de bruggenbouwer die we zoeken om onze warehouse operaties te gaan leiden.

  WAT WE BIEDEN

  We bieden jou de kans om jouw aspiraties als ondernemer en business-owner binnen een logistieke context verder in praktijk te brengen.

  Als manager warehouese ben jij tenslotte de spil tussen de warehouse-operaties, de klanten en ons hoger management. Dit maakt van jou dé go-to-person mbt de operationele activiteiten voor één of meerdere klanten.

  Hierbij kan je rekenen op ons uitgebreide opleidingsaanbod om jou verder te doen ontwikkelen in de competenties die voor jou van belang zijn om verder te kunnen groeien en evolueren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier