Project Manager
Terroir Ontwikkelingscentrum (TOC)/CeresRecruitment
Limbourg, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Netwerken, Projecten, LimburgAls Project Manager kom je elke dag met Limburgse bedrijven in de agri- en voedingswereld in contact.

Je luistert naar hen en creëert projecten op maat om nieuwe business voor de lokale ondernemers te genereren. Of je vertaalt ideeën naar business plannen die als basis dienen voor nieuwe ondernemingen of innovaties.

Je projecten situeren zich op verschillende terreinen afhankelijk van jouw kennis en de vraag van de markt. Zo kan er gewerkt worden op innovatie, techniek, branding, marketing, export of duurzaamheid.

De projecten zijn ondersteund door een keurig budget. Je kan het budget naar eigen believen zelf toewijzen.Daarnaast zet je met de projecten en innovaties ook Zuid-Limburg als merk op de kaart.

Doordat jezelf de Haspengouwse streek liefhebt weet je de koppeling te maken tussen ondernemer, merkbeleving, en regionaliteit.

De eigenheid van de streek weet je te vertalen in extra dynamiek voor je projectontwikkeling.Als Project Manager TOC werk je samen met kennisinstellingen, Vlaamse onderzoek- en proefcentra, sectororganisaties en veilingen.

Je bent in dienst van het Proefcentrum Fruitteelt vzw (www.pcfruit.be) Provincie Limburg. Je rapporteert aan de stuurgroep van het TOC.

Ondernemende ambassadeur, verliefd op je regioFunctie-eisenMaster werk- en denkniveau bij voorkeur verkregen door een economische of wetenschappelijk studie of werkervaring.

Minimaal 5 jaar operationele werkervaring bij voorkeur in een ondernemende omgeving.Sterke interesse voor voeding en technologie en ondernemen zit in je bloed.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van Frans is een voordeel.Competenties Goede communicatieve vaardigheden.

Inspirator in staat mensen mee te krijgen.Resultaatgericht, continu streven naar verbeteringen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier