CATEGORY MANAGER
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Als Category Manager Retail sta je in voor een uitvoerige marktanalyse en onderhandelingen met de leveranciers. Je vertrouwt hier op jouw markt-

en productkennis binnen jouw assortiment waardoor je de beste producten zal selecteren voor de winkels. In samenspraak met de prijs-

en promotie manager bepaal je de juiste pricing strategie voor de producten. Daarnaast bepaal je de customer journey opdat consumenten de ideale beleving met alle diensten en producten ervaren.

Je werkt nauw samen met je Category Management Assistant en komt verder ook terecht in 14-koppig team (inkoop, data analist, logistiek, ) dat verspreid zit over België en Nederland.

Af en toe werken vanuit het kantoor in Centraal-Nederland is voor jou geen probleem. Rapporteren doe je aan de Head of Category Management.

Als Category Manager Retail beschik je idealiter over een Bachelor of Master diploma in een economische of business richting.

Je kan zeker gelijkgesteld worden door minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen Category Management in een omnichannel omgeving.

Voor deze functie heb je een uitstekende geschreven en gesproken kennis van het Nederlands en heb je een goede kennis van het Frans en het Engels.

Verder ben je iemand die analytisch te werk gaat en die graag dialoog aangaat om je vooropgestelde doel te bereiken.

Bachelor na Bachelor

Onze klant, hoofdspeler in Retail in de doe-het-zelf wereld biedt voor deze uitdagende functie als Category Manager Retail een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een personeelskorting en een wagen.

Je komt terecht in een boeiende bedrijfscultuur met no-nonsense mentaliteit en een open communicatie.

Ben jij de ideale kandidaat voor deze Category Manager Retail functie te Antwerpen? Solliciteer dan snel online!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier