Java Developer
Cegeka
Mechelen, België
4 dagen geleden

Wat houdt de job in?

Je wordt ingezet in het ontwikkelen van het volgend digitaal platform. Afhankelijk van je kennis en voorkeur wordt je ingezet in de front-

end of back-end. In de daily scrums worden de taken en verantwoordelijkheden verdeeld. Je bespreekt de requirements met de lead engineers, architecten en analysten.

Ook troubleshooting en debugging (platform-wide of specifiele issues ) behoren tot je takenpakket. Je zorgt voor duidelijke documentatie voor support en onderhoud.

Wie zoeken we?

Voor de front-end developers verwachten we kennis van AngularJS, NodeJS, CSS and HTML (de laatste versies). Voor de back-

end kijken we uit naar mensen met expertise in security, basiskennis van front-end concepts en NodeJS is een pluspunt. Algemeen verwachten we van de developers een goede kennis van Enterprise Java, Rest APIs, Amazon AWS, ERP systems en / of relationele databases is een pluspunt.

Vanuit je ervaring kan je werken in complexe projecten in een agile / scrum omgeving. Een goede kennis Engels is noodzakelijk, zowel gesproken als geschreven, alsook kennis van JIRA.

Waarom meegroeien met Cegeka?

Cegeka is een sterk en solide groeibedrijf! Continuous Learning is key! Via ons Talent Management Programma zijn de opleidingsmogelijkheden legio.

We bieden een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met uw ervaring, premium bedrijfswagen, een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques en een laptop.

Ons Flex Income Plan stelt je in staat om zelf je verloningspakket samen te stellen.

Solliciteer

We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontmoet ons

We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier