Amista - Support Engineer
Amista
Antwerp, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Amista is op zoek naar twee collega's die een ondersteunende rol vervullen tegenover eindgebruikers van IT-oplossingen : 1 collega voor regio Antwerpen, 1 collega voor regio Brussel.

Onze klant gebruikt verschillende IT-oplossingen in het kader van onderhoud van hun infrastructuur. Je helpt de eindgebruikers en leidt ze op wanneer bestaande oplossingen vernieuwd worden of wanneer er volledig nieuwe toepassingen uitgerold worden.

Daarnaast denk je ook mee bij het ontwikkelen van nieuwe applicaties door feedback te verzamelen vanuit het veld. Je zal verantwoordelijk zijn voor de regio Antwerpen of Brussel en je bent in die regio dagelijks op de baan.

Samen met je collega's zijn jullie verantwoordelijk voor heel België. Wekelijks wordt er vanuit Brussel gerapporteerd aan de eindverantwoordelijke.

Je kan goed communiceren, je bent diplomatisch, rustig en assertief en vooral betrouwbaar en flexibel. Je kan meedenken met de gebruikers en vormt de ideale partner naar het zoeken van juiste oplossingen.

Het uitzoeken en analyseren van problemen schrikken je niet af en je bent enthousiast om zaken bij te leren. Je hebt affiniteit met IT en bent vertrouwd met algemene applicaties zoals Outlook, PowerPoint, Word, .

 • Ervaring binnen de SAP wereld als eindgebruiker / key-user is mooi meegenomen, maar geen must. Je zal bij je start grondig opgeleid worden om later volledig zelfstandig aan de slag te kunnen.
 • Je beheerst het Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ben je op zoek naar een job voor een lange termijn?

  Ben je graag onder de mensen? Twijfel niet om te solliciteren. Samengevat Vereisten : Iemand die leergierig is Verantwoordelijk voor de regio Antwerpen óf Brussel Reizen doorheen heel Vlaanderen Goede trainer en communicator Oplossingsgericht en analytisch Kalm en assertief, betrouwbaar, flexibel Affiniteit met IT, mobiele toestellen en toepassingen Mooi meegenomen : Kennis van SAP Plant Maintenance als eindgebruiker of key-user What do we offer Uiteraard elke maand een mooi salarispakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen.

  Je gaat een boeiend, leerrijk, uitdagend avontuur aan, waarbij jij het verschil kan maken bij de klant. Wij geloven in jou en je geeft zelf richting aan jouw verdere carrière.

  Jij bent er voor je collega's en omgekeerd en je job wordt gewoon extra leuk door de fijne teamsfeer en activiteiten die we frequent organiseren.

  Je geniet van 32 welverdiende vakantiedagen... absence makes the heart grow fonder.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier