expert communicatie
Stad Dendermonde
Dendermonde, Flemish Region, BE
2 dagen geleden

Rol in de organisatie

Je werkt voor projecten zelfstandig een communicatiestrategie en -plan op maat uit en voert dit op een kwalitatieve manier uit.

Je bepaalt welke boodschap op welke manier naar de juiste doelgroep gaat. Dit communicatieplan vertaal je in concrete acties, die je nauwgezet realiseert en opvolgt.

Bij grote projecten maak je deel uit van het projectteam, daarbij neem je initiatief en verantwoordelijkheid op. Je bewaart tijdens het volledige project altijd het overzicht.

Bij interne en externe communicatiecampagnes geef je advies en werk je deze zelfstandig verder uit, zowel naar een breed publiek als doelgericht.

Daarbij ondersteun je andere diensten en communiceer je vlot met verschillende doelgroepen, zowel schriftelijk als mondeling.

Je hebt een vlotte pen.

Je werkt mee aan de uitbouw van een kwaliteitsvol en doelgericht modern communicatiebeleid, zowel intern als extern, en stroomlijnt de communicatieprocessen binnen de organisatie.

Participatie is een van de focussen binnen het lokaal bestuur. Je bent daarbij de tussenpersoon tussen de bewoners en het lokaal bestuur.

Je bent een bruggenbouwer die mensen verbindt en burgerparticipatieprojecten zal opstarten, begeleiden en evalueren. Heb je al enige ervaring met participatie, dan is dit zeker een plus.

Je neemt deel aan interne vergaderingen en overlegt regelmatig met collega’s. Je zorgt voor een goed contact met de verschillende diensten en partners van het lokaal bestuur.

Je hebt een breed interesseveld en volgt opleidingen die relevant zijn voor jouw werk.

Samen met je collega’s werk je aan de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de interne en externe communicatiekanalen van het lokaal bestuur (o.

a. website, intranet, nieuwsbrieven, Stadsmagazine, sociale media, bewonersbrieven ). Je werkt actief mee aan het ontwikkelen van de identiteit en de huisstijl van het lokaal bestuur Dendermonde.

De ideale kandidaat

Je bent positief ingesteld en kan je enthousiasme overbrengen op anderen. Je bent een teamspeler, maar je zin voor verantwoordelijkheid stelt je ook in staat om opdrachten zelfstandig af te werken.

Je bent stressbestendig en steekt graag een tandje bij om deadlines te halen. Je zoekt altijd naar oplossingen, werkt proactief en hebt zin voor initiatief.

Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en neemt vernieuwende ideeën mee. Je kunt snel schakelen en multitasking is geen probleem voor jou.

Heb je bovendien een vlotte pen en werk je georganiseerd en planmatig? Stel je zeker kandidaat!

Download de infobrochure voor expert communicatie

Plaats in de organisatie

De communicatiedienst is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van het lokaal bestuur. Via verschillende communicatiekanalen informeert deze dienst burgers en medewerkers over de besluitvorming, dienstverlening en realisaties van de organisatie.

De communicatiedienst ondersteunt de verschillende diensten op vlak van interne en externe communicatie. Bij grootschalige dienstoverschrijdende projecten maakt de communicatiedienst deel uit van het projectteam.

Je komt terecht in een betrokken team waar mensen elkaar motiveren om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal A1a-A2a (min. € 3.108 en max. € 5.150 bruto geïndexeerd maandsalaris)
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
 • Je geniet van een 2e pensioenpijler ter waarde van 4% van je bruto jaarloon.
 • Gratis hospitalisatieverzekering.
 • Maaltijdcheques.
 • Bijkomende informatie

 • Het verloop van de selectie Preselectie (gunstig / ongunstig) : vanaf 8 oktober communiceren wij het resultaatEventuele niveautest (gunstig / ongunstig) : 11 oktober 2021Een verkennend mondeling gesprek : 15 of 18 oktober 2021Assessment Center : 22 of 25 oktober 2021Gevalstudie gevolgd door een grondig sollicitatiegesprek : 29 oktober 2021
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier