Machine operator (M/V)
Over Ago
Appels
9 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een groeiend bedrijf te Dendermonde zijn we op zoek naar gemotiveerde machine-operatoren.

Je bouwt de inpakmachines veelvuldig om en stelt ze in aan de hand van de verpakkingsinstructie. Je zorg ervoor dat de verpakkingslijn voortdurend zo optimaal mogelijk draait.

Je controleert coderingen, sealing en werking van de metaaldetector. Je lost kleine technische storingen op en voert onderhoudsopdrachten en preventieve inspecties uit.

Je bekommert je om orde en netheid van je werkomgeving en werkt volgens onze kwaliteit- en hygiënenormen.

Vereisten

Op de eerste plaats heb je voldoende technisch inzicht en ervaring om onze volautomatische inpaklijn zelfstandig te bedienen.

Bovendien kan je nauwgezet, ordelijk en hygiënisch werken. Je bent ook bereid om in een 3-ploegenstelsel te werken. Je streeft ernaar om de productiedoelstellingen te behalen en te verbeteren.

Je kan op een duidelijke en heldere manier instructies geven en je ploeg overdragen aan een collega. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt terecht in een stabiel familiebedrijf met een dynamische werkomgeving en fijne collega's. Wij bieden je een competitief salaris en een voltijds contract.

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Dendermonde

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier