Project Manager Sales Solutions
STIB-MIVB
Brussels, Brussels, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Je werkt in het departement Sales Solutions en rapporteert aan de Drive Manager Sales Solutions. De hoofdopdracht van het departement bestaat erin de commerciële inkomsten van de MIVB te garanderen door betrouwbare IT-verkoopoplossingen aan te bieden.

We ontwikkelen, bedienen en onderhouden alle IT-verkoopoplossingen die de klant in staat stellen om zijn vervoerbewijzen op een zo efficiënt mogelijke manier aan te kopen, te gebruiken en te beheren en dit in nauwe samenwerking met onze partners van de business en de andere openbaarvervoersoperatoren in België.

We stellen een strategische visie voor de digitale evolutie van de ticketing voor en ontwikkelen deze.

Je komt in het Drive team bij 25 specialisten terecht waar op een agile manier wordt gewerkt. Deze manier van werken zorgt ervoor dat je in een dynamische omgeving terechtkomt waar veel ruimte is voor ondernemerschap.

Als Sales Solutions Project Manager sta je in voor het beheer van informaticaprojecten bij de MIVB, van de voorstudiefase tot de fase van overdracht aan de operationele productie.

Daarbij leef je de vastgestelde termijnen na en hou je rekening met de technische en budgettaire beperkingen.

Je rol :

 • de uitvoering van functionele en technische analyses superviseren;
 • de risicoanalyse uitvoeren, alle dienstverleners, gesprekspartners en experts identificeren en de organisatie van het project bepalen (inclusief het projectteam waar je de drijvende kracht achter bent);
 • de fase waarin de bestekken, offertes en bestellingen opgesteld worden beheren;
 • de fases van uitvoering, testen, opleiding en change management coördineren en superviseren;
 • de inwerkingstelling en de voorlopige en definitieve oplevering voorbereiden en opvolgen;
 • de activiteiten van het project coördineren samen met de business, de andere IT-departementen, de externe leveranciers;
 • het nemen van beslissingen en de communicatie en reporting naar directe of indirecte stakeholders van het project verzekeren;
 • een agile aanpak bevorderen in projecten in verband met medewerkers van het departement en binnen IT.
 • Je hebt een masterdiploma informatica, een diploma industrieel / burgerlijk ingenieur of een master Business Management met een zeer goede kennis van informatica, met minimum 5 jaar beroepservaring als Project Manager.
 • Je hebt een relevante ervaring als Project Manager in een Agile omgeving en een goede kennis van ITIL en Prince 2.
 • Je bent goed tweetalig Frans-Nederlands; goede beheersing van het Engels.
 • Je persoonlijke kwaliteiten : je hebt zin voor organisatie, bent proactief, hebt zin voor analyse en synthese, bent communicatievaardig, resultaatgericht (problem solver) en klantgericht en je beschikt over goede relationele vaardigheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier