Misck - Application Support Engineer
Misck
Antwerp, Belgium
16 uur geleden
source : ictjob.be

Wegens verlof zoeken wij per 15 augustus a.s. (mogelijk eerder) tijdelijke vervanging voor 4 - 6 maanden. Gezien de toenemende drukte binnen deze afdeling is het mogelijk dat dit verlengt zal worden.

Als 2nd line Application Support Engineer analyseer jij incidenten en problemen afkomstig van ICT Operations en voert nodige workarounds uit om deze op te lossen.

Indien mogelijk identificeer je verbeteracties om in de toekomst incidenten te voorkomen. Verder voer je hierin een controle- en signaalfunctie uit om te verzekeren dat de incidenten ten gronde worden opgelost.

Ook sta je in voor de communicatie, zowel intern als extern, om de oplossing en impact van de incidenten naar de betrokken partijen duidelijk te maken.

Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen applicaties binnen het domein Core banking (sparen, betalen en beleggen) en neemt het applicatie lifecycle management op zodat de continuïteit gewaarborgd kan blijven.

Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit op eventuele nieuwe procedures of procesactiviteiten. Daarnaast sta je in voor het borgen van de continuïteit van business- en IT-applicaties binnen jouw kennisdomein.

 • Wat verwachten wij van jou?3 tot 5 jaar relevante werkervaring;Een goede kennis van Cobol;Een goede kennis van Unix Shell scripting;
 • Kennis van SQL;Java kennis is een pluspunt;Bij voorkeur technische kennis van betalingsverkeer en / of technische kennis van Thaler / SBP (sopra banking platform)Bij voorkeur functionele kennis van applicaties op het gebied van sparen, betalen en beleggen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier