Data analist
data analist
Brussel, Brussel, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Agentschap Zorg en Gezondheid

1 vacature(s)

Solliciteer tot en met :

Contract : Statutair

Tip : bekijk ook het selectiereglement

Is data-analyse één van jouw sterktes en ben je vertrouwd met de principes van datawarehousing en data science? Heb je interesse in het Vlaamse gezondheidsbeleid?

Werk je graag in teamverband? Het Departement WVG en het agentschap Zorg en Gezondheid zijn op zoek naar een leergierige data-analist die zelfstandig aan de slag gaat met zijn data technische kennis.

Als data-analist zet je de beschikbare data om in bruikbare en bevattelijke informatie en kennis voor je collega's die het gezondheidsbeleid ondersteunen.

 • Met jouw inlevingsvermogen ben je in staat om de organisatiebehoeften te detecteren en daarop in te spelen. Wij zoeken een nieuwe collega met kennis van relationele databanken, (NO)SQL, data science en datawarehouse concepten, een teamplayer die gestructureerd te werk gaat en een initiatiefnemer die het aandurft om projecten te leiden.
 • Herken je jezelf in deze vacature? Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij 'hoe solliciteren'.

  Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

  Wie zoeken we

  Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan één van de volgende 3 voorwaarden :

 • Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid.
 • De volledige lijst vind je hier : https : / / overheid.vlaanderen.be / Bijlage02.

 • Je hebt een bachelordiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid en 1 jaar relevante ervaring
 • je hebt diploma secundair onderwijs en 3 jaar relevante ervaring.
 • Het is een meerwaarde indien je beschikt over een master of science in marketing analysis (Manama).

  Deze vacature wordt opengesteld als een knelpuntfunctie.

  Wat bieden we

 • je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
 • Op https : / / www.vlaanderen.be / werken-voor-vlaanderen / salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en / of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie.
 • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar

 • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).
 • Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https : / / www.vlaanderen.be / werken-voor-vlaanderen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier