Industrieel Electriciens
IMPACT
Antwerpen, BE
3 uur geleden

Jobomschrijving

U bent verantwoordelijk voor het onderhoud van elektrische installaties

U onderhoud de elektrische installaties van gebouwen, u trekt kabels, bekabelt kasten, onderhoudt de verlichting, doet elektrisch onderhoud aan machines.

Gewenst profiel

U beschikt over een A2-diploma Elektriciteit, Electromechanica of gelijkwaardig door ervaring

U kent uw vak via theoretische kennis (inclusief technische reglementen m.b.t. uw activiteiten) maar U beschikt ook over de nodige praktische ervaring

U kan met de meeste elementaire meettoestellen werken

U kan zelfstandig werken

U heeft kennis van de reglementeringen inzake veiligheid en gezondheid

Wachtdiensten schrikken u niet af

Aanbod

Wij begeleiden onze medewerkers en klanten door bijscholing in de evolutie van onze activiteiten en de specifieke behoeften van de bevolking.

De opleidingen zijn bestemd voor alle categorieën van werknemers, van zodra ze bij ons aan de slag gaan tot aan het einde van hun loopbaan.

We beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om onze medewerkers te beschermen tegen beroepsrisico’s en daarom worden ALLE bedrijfsniveaus betrokken bij het garanderen van ieders fysieke en psychische integriteit.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier