Projectleider mechanica automotive
Whoohoo
West-Vlaanderen
10 dagen geleden

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de automotive sector op vlak van de engineering en productie van de productielijnen ter assemblage van de auto’s.

Ze werken het volledig project van A tot Z uit. In deze uitdagende en afwisselende sector kom je dan ook met de nieuwste technologieën in aanraking! Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en geven voorkeur aan interne doorgroeimogelijkheden! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Over de functie

Als senior projectleider mechanica sta je in voor het mechanisch ontwerp van de assemblagelijnen. Je neemt daarbij ook de junior mechanische ontwerpers onder jouw hoede! Je leert hun de kneepjes van het vak en staat in als coach en mentor over jouw team.

Door de uitdagende projecten kom je ook sterk in aanraking met de automatisatie en robotica van deze lijnen. Verschillende brainstormingsessies met de PLC-

programmeurs komt dan ook regelmatig bij deze functie kijken. Je gaat het volledig mechanische gedeelte van het project gaan behandelen.

Je start daarbij door samen te zitten met de verschillende klanten en zowel een technisch als financieel haalbaar project uit te werken.

Je kan daarbij ook sterk leunen op de project manager. Zowel het conceptueel ontwerp als de detailtekeningen komen bij jou te liggen.

Je behoudt ook steeds nauw contact met de productie, zodat je eventuele feedback kan integreren in jouw toekomstige projecten.

Functie eisen

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / ontwerp- en productietechnologie / mechanische energie / werktuigkunde /
 • Je beschikt reeds over relevante ervaring
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten
 • Je beschikt met voorkeur over ervaring met Inventor
 • Je brengt graag de verschillende technieken samen en combineert dit graag met people management. Je kan dan ook goed communiceren met verschillende partijen en het overzicht over verschillende projecten bewaren.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier