Tekenaar incl. administratieve opvolging dossiers
Arcadis
Hasselt, Belgium
3 dagen geleden

Functie

Voor het team in Hasselt is Arcadis op zoek naar een bijkomende vast (junior) Tekenaar met kennis van AutoCAD. Je werkt mee aan Telecom projecten voor de aanleg van netwerken.

Als AutoCAD Tekenaar bestaat jouw takenpakket voornamelijk uit :

 • Bepalen van de buizen- en vezel-, kabelinfrastructuur en de te leggen lassen d.m.v. het globale design evenals het in detail uittekenen van de uit te voeren werken (opmaken uitvoeringsdossiers)
 • Rekening houden met de werkinstructies, reeds bestaande netwerken,
 • Opvolgen van documentatie van uitgevoerde werken in GIS-systeem
 • Overleggen met collega-tekenaars, met sales en met collega’s van de uitvoerende dien
 • De taken worden uitgevoerd in verschillende programma’s tekenpakket, GIS pakket, ...
 • Profiel

 • Als AutoCAD tekenaar heb je bij voorkeur eerste ervaring met tekenwerk (door opleiding, stage, eerste werkervaring, )
 • Interesse in de telecom sector
 • Basis kennis AutoCAD is een pluspunt. Vlot kunnen werken met andere systemen
 • Analytisch sterk en een goed ruimtelijk inzicht
 • Teamplayer
 • Talenkennis : Nederlands is een vereiste
 • Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. Nice to know : Arcadis investeert jaarlijks zo'n 1,5 miljoen euro in opleidingen voor haar werknemers! Bij Arcadis kom je terecht in een maatschappelijk betrokken bedrijf en een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien, en waarin medewerkers gerespecteerd en gesteund worden in de rol die zij hebben bij het nemen van beslissingen.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen (vrij te kiezen), kortingen via benefits work (zeer uiteenlopende kortingen bij privé-aankopen), ecocheques, Ons Flex Income Plan laat toe om jouw loon af te stemmen op jouw privé- en professionele situatie.

  We hechten belang aan duurzaamheid, en kiezen daarom voor kantoren die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar vervoer. Onze mobiliteitsvoordelen moedigen je aan om de auto te laten staan : terugbetaling openbaar vervoer, fietsvergoeding, Cambio, Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug! Benieuwd naar wat jouw toekomstige collega’s te vertellen hebben over Arcadis? Bekijk het !

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Christel Ungricht bij Arcadis, op het nummer 0499 05 10 93. Heel graag tot binnenkort!

  Publish date

  Mon Mar 22 00 : 00 : 00 UTC 2021

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier