Project Manager
FW4
Leuven
4 dagen geleden

In jouw rugzak zit minstens twee jaar professionele ervaring met het web of internettoepassingen. Je hebt dan ook een goede kennis van diens hedendaagse mogelijkheden en volgt de onafgebroken technologische evolutie op de voet.

Jouw rol

Developers, designers, managers. Ze kunnen allemaal bij jou terecht met vragen of moeilijkheden bij een project. Natuurlijk draait deze helemaal op wieltjes dankzij jouw inzicht en planningsvermogen.

Je kan de noden en wensen van de klant foutloos vertalen naar informatie die de ontwikkelaars op weg helpt. Bovendien bescherm je het designlabeur van jouw collega’s tegen klantsuggesties die negatieve gevolgen zouden hebben.

Jouw profiel

In jouw rugzak zit minstens twee jaar professionele ervaring met het web of internettoepassingen. Je hebt dan ook een goede kennis van diens hedendaagse mogelijkheden en volgt de onafgebroken technologische evolutie op de voet.

De klant is jouw beste vriend. Je kan je namelijk met volledige overgave inleven in hun baanbrekende visie. Met jouw vriendschappelijke begeleiding en onderbouwde kritiek worden ze smoorverliefd op hun eigen concept.

In deze baan vind je :

Specialisme & Creativiteit & Diepgang & Invloed & Structuur & (Financiële) beloning & Sociale contacten & Zekerheid & Zelfstandigheid

Wat we bieden

 • Contract van onbepaalde duur
 • Werkzekerheid gegarandeerd. Je zal toch niet meer weg willen.
 • Correcte verloning
 • Een mooie pree die al snel meegroeit samen met het bedrijf.
 • Bangelijke voordelen
 • Jouw eigen laptop, telefoonabonnement, maaltijdcheques, groepsverzekering en eeuwige roem.
 • Flexibele werkuren
 • Want 9-to-5 jobs, prikklokken en verlofkalenders zijn zo passé.
 • Drank en snacks on the house
 • Frisdrank, koffie, lunch en meer op kosten van de zaak.
 • Over ons

  FW4 is een hecht team van ervaren vrienden die met de weblepel zijn grootgebracht en dagelijks in hun moderne Leuvense kantoorruimte samenwerken aan iets moois.

  Met klanten van over heel de wereld en projecten van elke omvang worden we stilaan een vaste waarde op de Belgische internetmarkt.

  Terecht blijkbaar, want onze projecten worden met grote meerderheid zeer positief onthaald.

  Het verhaal doet snel de ronde, want met lovende woorden van vrienden en kennissen in het achterhoofd wordt er steeds vaker en sneller op ons beroep gedaan.

  Wegens die exponentieel groeiende vraag zijn we op zeer korte termijn op zoek naar extra man- of girlpower in ons team.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier