Technieker (m/v)
Konvert Interim Kortrijk Centrum
Kuurne, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een klant regio Kuurne zijn wij op zoek naar een Technieker (m / v).Taken : - Afregelen en instellen van drie afvullijnen - Machines vnl pneumatisch- Bij onvoorziene stilstanden ingrijpen zodat het rendement zo hoog mogelijk blijftIs dit heel jouw ding, solliciteer dan zo snel mogelijk.

Dit kan via : kortrijk.interim konvert.be (vergeet zeker niet jouw CV erbij te voegen)of bel ons op het nummer 056 / 53.35.76

Aanbod

Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ). Tracés maken voor het leggen van leidingen.

Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ).

Kabeltrajecten en elektrische leidingen maken en plaatsen. Industriele verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten.

Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten. De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren.

Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten.

De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en goederen aanleggen - Vast contract na correcte interimperiode- Comfortabele verloning- In de winter overschakeling van 2-ploegen naar dag.

Vereiste kwalificaties

 • Nederlandstalig- Ervaring als technieker - In 2 ploegen willen werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier