Productiearbeider aluminium profielen (2 ploegen)
Actief Interim Westmalle
Meer, Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Wiljij graag werken in een goed gestructureerd magazijn waar je in de 2 ploegen kanwerken? Wil jij er mee voor zorgen dat onze aluminium profielen beschermd worden?

Dan mag jij onze 10 gespierde arbeiders vervoegen!

Wij zijn een familiebedrijf diealuminium profielen bewerken voor verschillende klanten. Onzealuminiumprofielen worden later bijvoorbeeld gebruikt in de sector ramen endeuren.

Dankzij onze profielen, kan de omkadering van jouw nieuwe ramen endeuren, tegen een stootje. Om onze 10 arbeiders te ondersteunen, hebben wij jou nodig!

Wat zal jij juist doen?

 • Alvorens de aluminium profielen bewerkt worden (een soort coating), zal jij de profielen op een bepaalde manier op de machine opleggen en opspannen.
 • Dit gaat over kleinere profielen en grotere profielen. Voor grote profielen maak jij gebruik van een rolbrug.
 • Wanneer werk jij?

  Je werkt de éne week in de vroege ploeg (6-14 uur en op vrijdag t.e.m. 13 uur). De andere week werk je in de late ploeg (14- 22 uur en op vrijdag van 13 t.e.m. 20 uur).

  Heb je nog geen ervaring in deze functie? Geen probleem want wij leren jou de job graag aan!

 • Je wil dolgraag met 2 ploegen werken en je geraakt zelf tot Meer (aangezien de firma niet bereikbaar is met het openbaar vervoer).
 • Jij bent fysiek in orde om zwaardere profielen op de machine te leggen. De zwaarste profielen verplaats jij wel met een rolbrug.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier