CNC draaier en frezer
Actief Interim Oudenaarde
Oudenaarde, E Flanders, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio zijn we op zoek naar een metaalbewerker / draaier frezer.

Hierbij heb je een afwisselend takenpakket : Je maakt samen met je collega onderdelen voor de machines of de werkomgeving.

Je meet alles op, tekent alles uit en gaat dan aan de slag. Je werkt met de slijpmachine, de lasrobot, de cnc draaibank en freesbank enz om tot het gewenste stuk te komen.

Vervolgens monteer je ook de stukken op de juiste plaats. Functie-eisen Je hebt oog voor detail en levert graag kwalitatief werk af.

Je hebt ervaring met draaien en frezen. Je kan lassen. Het bedrijf is niet haalbaar met het openbaar vervoer. Arbeidsvoorwaarden Job optie vast na interimperiode.

Vast uurrooster in dag regime. Gevarieerde functie waarbij je creatief en technisch aan de slag kan. Verloning is volgens PC111.

Maaltijdcheques van €5. Als je hier start, mag je zeker zijn van een stabiele carrière!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier