JUNIOR PROJECTMANAGER REGIO KEMPEN (STARTER MASTER BOUW, ELEKTROMECHANICA, LASINGENIEUR IWE WELKOM!)
People 4 Projects bvba
Turnhout, Antwerp, BE
2 dagen geleden
source : Monster

P4P (People 4 Projects) zoekt een Junior Projectmanager voor een klant in de Kempen. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Junior Projectmanager zal je na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode mee verantwoordelijk worden voor de leiding en coördinatie van staalconstructieprojecten.

Je takenpakket omvat planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen om zo de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling. Je krijgt al snel verantwoordelijkheden in functie van je kennis en initiatief.

UW PROFIEL : Je bent Industrieel of Burgerlijk Ingenieur (Master Bouwkunde, Master Elektromechanica, Lasingenieur IWE). Schoolverlaters met het juiste diploma die willen doorgroeien tot projectmanager komen in aanmerking voor deze functie evenals mensen met enkele jaren ervaring.

Je hebt een dynamische en initiatiefrijke persoonlijkheid en een flexibele en no-nonsense mentaliteit. Je hebt een grote interesse in bouw- en constructieprojecten.

Je wil werken in een internationale omgeving en toont interesse in offshore constructies. Je bent dus zeer flexibel ingesteld.

Je communiceert vloeiend in het Nederlands en Engels. AANBOD : Een vast contract van onbepaalde duur. Omkadering van een internationaal gerenommeerd bedrijf.

Een omgeving waarin eigen ideeën en initiatieven verschil kunnen maken. Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

CONTACT : Peter Weyns, peter.weyns p4p.be +32 491 86 99 50 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Junior Projectmanager, Master Bouw, Master Elektromechanica, Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Lasingenieur, Welding Engineer, IWE,Project Manager, Assistent Projectleider, Staalbouw, Staalconstructie, Offshore Construction, Trainee, Schoolverlater, Starter, Antwerpen, Turnhout, Kempen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier