Learning & Development Coördinator
Facilicom Services Group
Antwerpen, Antwerp, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Over Facilicom Services Group Facilicom Services Group is een facilitaire dienstverlener in volle expansie. We maken het verschil in facility services met onze gespecialiseerde bedrijven Gom schoonhouden, Facilicom Facility Solutions, Prorest bedrijfscatering, Axxicom personeelsdiensten en Trigion beveiliging.

Facilicom Services Group telt wereldwijd ruim 30.000 medewerkers en is actief in België, Nederland en Engeland. Binnen de Facilicom Group België zijn er op vandaag een kleine 5.

000 medewerkers actief. FSG is op zoek naar jou als Learning & Development Coördinator Functieomschrijving Je wordt verantwoordelijk voor de organisatie van de opleidingen voor onze medewerkers.

Je overlegt met de business de noden en stelt opleidingsplannen op rekening houden met de mogelijkheden in tijd en budget.

Je evalueert met de HR business partners het huidige opleidingsaanbod en onderzoekt continue de mogelijkheden om ons aanbod inhoudelijk te versterken.

Je coördineert en administreert de inschrijvingen, aanwezigheden en evaluaties van de opleidingen. Je denkt graag digitaal en bouwt mee ons LMS uit.

Functie-eisen Je beschikt minstens over een bachelor diploma (een focus op HR in je opleiding is een belangrijke troef).

Je kan een eerste ervaring binnen L&D voorleggen. Je bent een aanpakker en kan goed om met deadlines door een gestructureerde en doordachte aanpak.

Je toont ambitie en wil bouwen aan de verdere professionalisering van onze afdeling L&D. Je beschikt over een gezond doorzettingsvermogen om collega’s te enthousiasmeren voor je aanpak.

Je spreekt vlot Nederlands en hebt minstens een basiskennis Frans. Wat we je aanbieden Als learning & development coördinator bieden wij jou : Werken bij een bedrijf met een resultaatgerichte professionele cultuur, waar met gerichte opleidingen het beste uit de medewerkers gehaald wordt en waar de individuele prestatie op waarde wordt geschat.

In een dynamische werkomgeving in een financieel gezond en groeiend bedrijf, waar we beseffen dat onze mensen het verschil maken.

Een marktconform salaris, afhankelijk van je competenties en je ervaring, inclusief extralegale voordelen. Een moderne kantooromgeving aan het t Eilandje te Antwerpen (Antwerpen Noord).

Geïnteresseerd? Reageer direct via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dieter Fransoo, recruitment manager op 0497 / 32.

89.24 of dieter.fransoo facilicom.be.

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier