Quality and Facility Manager
clearXperts
Genk, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Quality & Facility Manager is je rol tweeledig. Als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de machines en het productieproces.

CE-certificatie, machinedocumentatie, FDA-protocols voor lasermachines, deze begrippen zijn je helemaal niet vreemd! In tegendeel : als CE-verantwoordelijke ben jij perfect op de hoogte van de machineveiligheid.

Daarnaast hou je je ook bezig met milieuwetgeving, ESD-normering en dataveiligheid. Zo sta je hierin in voor de opvolging van verschillende wetgevingen, zowel nationaal als internationaal.

Tot slotte ben je als Facility Manager ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de gebouwen, de energievoorzieningen, de verzekeringstechnische aspecten, de hoogspannings-cabine en verschillende technische controles binnen het bedrijf.

Je takenpakket beperkt zich als Quality & Facility Manager natuurlijk niet enkel tot bovenstaande, maar is een mix van inhoudelijke boeiende factoren.

Dat je deze rol met verantwoordelijkheidszin en oog voor kwaliteit en efficiëntie vervult is natuurlijk vanzelfsprekend.

Een greep uit je takenpakket : Organiseren van leveranciersaudits, klantentevredenheid.De quality & facility manager is verantwoordelijk en organiseert de interne ISO-9001 audits en leveranciersaudits.

Je coördineert het QMS-systeem en bereidt de externe audits voor.Op basis van je audits stel je actiepunten en verbeterprocedures op die je implementeert binnen de organisatie.

Je monitort klantentevredenheid en je bent het aanspreekpunt voor klanten bij eventuele kwaliteitsproblemen van de machines.

Het geven van interne brainstormsessies en technische bijstand aan de technische afdelingen. Productieproces, Engelse taal, Elektronica, Milieuwetgeving, Machinebouw, Frans, Duits, Audits, Nederlands, Electromechanica

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier