Warehouse Supervisor
Manpower
Machelen (Vl.Br.), Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grootspeler binnen zijn sector, zijn wij op zoek naar een ervaren Supervisor. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het beheer van het interne Logistieke departement en krijg je de kans om een team van +20 personen aan te sturen.

Concreet sta je in voor het opmaken van planningen, het aansturen en motiveren van werknemers en het opleiden en evalueren van jouw teamleden.

Bovendien word je (mede-)verantwoordelijk voor het maken van analyses van de logistieke flows o.b.v. dewelke je je voortdurende zoektocht naar het aanbrengen van procesverbeteringen kan ondersteunen.

Voor deze functie beschik je over een eerste succesvolle ervaring als leidinggevende binnen de logistiek. Je beschikt over sterke People Management-skills en staat communicatief sterk in je schoenen.

Hiervoor beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels. Een goede kennis van het Frans wordt gezien als een plus.

Bovendien heb je ervaring met het aansturen van teams en ben je vertrouwd met het analyseren van bestaande logistieke flows met als doel het aanbrengen van procesoptimalisaties.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier