Assistent Bedrijfsleider.
New York Pizza
Ede Telefoonweg
1 dag geleden

Assistent Bedrijfsleider

Inleiding

Ben jij de Luigi van onze Mario? Heb jij overzicht, mensenkennis en neem je graag het voortouw als rechterhand van onze bedrijfsleider?

Start dan als assistent bedrijfsleider bij New York Pizza!

Wij zijn op zoek naar een assistent bedrijfsleider die als rechterhand van de bedrijfsleider functioneert en medeverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging.

Jij bent de meewerkend voorman / vrouw op de vestiging en zorgt dat alles op de werkvloer soepel verloopt. Je zorgt ervoor dat al het personeel wordt ingewerkt en voldoende kennis heeft om zijn / haar werk goed uit te voeren.

Bij afwezigheid van de bedrijfsleider neem jij het voortouw op gebied van hygiëne (HACCP) en houd je je bezig met financiële zaken, zoals de omzet, inkoop kosten, personeelskosten, voorraad wisselgeld en (bank)stortingen.

Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

Benodigdheden

Jij hebt ervaring als meewerkend voorman / vrouw leidinggevende in de horeca / fastfood sector en bent een echt mensenmens.

Daarnaast ben je sterk in je communicatie en goed in het coachen / begeleiden van een team. Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder al teveel stress.

Ook heb je enig inzicht in financiële zaken, ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

Wat bieden wij?

 • Een verantwoordelijke (bij)baan bij het leukste delivery bedrijf van Nederland
 • Een leuk salaris
 • Flinke doorgroeimogelijkheden en trainingen
 • De nodige bedrijfskleding
 • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier