Supply Chain Masterdata Analyst & Demand Planner
RENSON Ventilation – Sunprotection – Outdoor
West Flanders, Waregem, Belgium
1 dag geleden
source : Stellenanzeigen.de

Als Supply Chain Masterdata Analyst en Demand planner ben je verantwoordelijk voor het beheer van de SC masterdata in de diverse informatica systemen.

Daarnaast zorg je ook voor het beheer van de forecast van het eindproduct. Je werkt nauw samen met de verschillende interne departementen zoals Sales, R&D, Planning, Productie, Aankoop, Warehouse en Logistiek.

In deze rol rapporteer je aan de Supply Chain Manager. Je staat in voor het onderhouden van alle systeem masterdata die relevant zijn binnen Supply Chain Operations.

Daarbij zorg je voor een continue verbetering van de data en de kwaliteit. Je stuurt de diverse processen aan met adequate masterdata.

Dit gaat van voorraadbeheer, MRP, productieplanning en andere processen waar masterdata een belangrijke invloed hebben. Je werkt nauw samen met collega’s binnen planning, logistiek, customer service, sales, productie, procurement en ICT om onze demand to supply flow verder te optimaliseren en de gepaste KPIs te definiëren (bvb service levels, stockverschillen, forecast & productieplan accuraatheid) Je maakt analyses voor ad hoc vragen en zorgt voor de juiste data om het beslissingsproces te versnellen.

Je tracht de beschikbaarheid van onze producten te maximaliseren en een hoog service level na te streven door nauw samen te werken met onze interne stakeholders om een accuraat demand forecasting proces op te zetten.

Je bereidt het S&OP-process voor en werkt mee in het budget proces aan zowel de demand als supply kant. Je faciliteert en stimuleert een goede samenwerking met collega’s en anticipeert bij problemen.

Je hebt kennis of toont sterke interesse in het werken met softwarepakketten zoals SAP en evolueert tot expert-user : processen analyseren, training geven, problem solving en opvolging van changes met ICT.

Je vormt samen met de collega’s in SC een back-up team voor elkaar. Samen met het Supply Chain team (en de hele Renson organisatie) sta je aan de vooravond van een ambitieus IT traject, nl.

de implementatie van een nieuw ERP systeem. Werken met veranderende IT systemen schrikt je dus niet af. Je hebt bij voorkeur een relevante werkervaring binnen planning, logistiek, IT-analist of project management.

Je behaalde een master diploma : (Toegepaste) Economie, Wiskunde, Handelswetenschappen, Je werkt zeer graag met data en doet dat foutloos Je bent analytisch , flexibel en stressbestendig.

Je bent een teamspeler en communiceert assertief. Je hebt een grote affiniteit met I... Projectmanagement, Planning, MDM, Stressbestendigheid, Logistieke sector, Wiskunde, Supply chain Originele vacature is te vinden op StepStone.

be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier