Onderhoudstechnieker Automatisering - Chemie
Monitor HR Consulting
Antwerpen, Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

Jouw uitdaging : Om een veilige productie te garanderen sta je in voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van (preventieve) onderhoudswerken.

Je bekijkt het analyseren en oplossen van technische vraagstukken dan ook als een uitdaging! Hierbij kan je rekenen op verschillende opleidingen én de ervaring van je collega's.

Meer concreet betekent dit : Je maakt een analyse op van zowel elektrische, elektronische als softwarematige storingen. Je staat in continu overleg met je collega’s en leidinggevende om tot een adequate oplossing te komen.

Aan de hand van technische documentatie informeer je collega’s over de functionaliteiten van de machines.Je volgt wijzigingen in processen en installaties (instrumentatie, elektrische componenten en DSC-aanpassingen) nauwgezet op.

Zo werk je mee aan verbeteringsvoorstellen om het werk efficiënter en veiliger te laten verlopen.Jouw profiel : Je genoot een technische opleiding (elektromechanica, automatisatie, meet-en regeltechniek,.

 • of je kan terugblikken op enige werkervaring.Je bent gebeten door techniek! Je hebt een sterke interesse in PLC of andere automatiseringssystemen.
 • Je beschikt over een kritische en nieuwsgierige blik waardoor je snel nieuwe zaken oppikt.Je steekt graag de handen uit de mouwen.

  Je werkt tenslotte mee aan de continue verbetering van werkprocessen in een chemische omgeving.Aanbod : Een voltijdse tewerkstelling in een b(l)oeiende en groeiende organisatie.

  Een uitdagende functie mét doorgroeimogelijkheden. Je werkt immers in de grootste Europese vestiging.Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw ervaring.

  Een goede work-life balance (glijdende werkuren, fitnessruimte, restaurant,...).Een tal van extralegale voordelen zoals 49 vakantiedagen (vrij op te nemen), een fietsleasing én meer.

  De mogelijkheid om uit te groeien tot een expert aan de hand van een opleidingstraject.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier